Skip to main content

Meer licht in de keuken

Kennismaking met het merk Swissflex

Tags:

Het kopen van een nieuw bed brengt in de praktijk veel meer zorgen met zich mee dan veel mensen op het eerste zicht vermoeden. Het is in de praktijk zo dat ongelofelijk veel mensen elke nacht opnieuw geconfronteerd worden met een slechte nachtrust. Dat is niet alleen erg vervelend, daarnaast kan het na verloop van tijd ook gaan zorgen voor extra gezondheidsproblemen. Elke nacht kunnen rekenen op het best mogelijke slaapcomfort is dan ook zeer belangrijk. Het merk Swissflex heeft door de jaren heen bewezen dat ze op dit vlak een belangrijk steentje kan bijdragen. Wil jij hier graag ook meer over ontdekken en zou je graag kennis willen maken met de sterke troeven waar Swissflex over beschikt? Dat is mogelijk wanneer je, je even gaat verdiepen in de onderstaande informatie.

            Een merk met een mooie 60 jaar aan ervaring

Een niet onbelangrijk deel van de expertise waar een merk over beschikt is het gevolg van de tijd die ze reeds deel uitmaakt van de markt. Voor Swissflex geldt dat ze reeds een behoorlijke periode het slaapcomfort van heel wat mensen verbetert. Door de jaren heen is ze er in geslaagd om haar producten steeds verder te optimaliseren. Het resultaat is dat niet alleen de matrassen, maar ook de lattenbodems een sublieme kwaliteit weten aan de dag te leggen die eigenlijk maar moeilijk geëvenaard kan worden door andere merken. Dit zorgt ervoor dat het in de praktijk zeker de moeite waard is om de producten van het merk Swissflex te overwegen.

            Alle voordelen van het merk Swissflex op een rijtje

Bovenstaande laat reeds het beste vermoeden. Het spreekt echter voor zich dat je ook graag een concreet beeld zal willen hebben van alle voordelen die zijn verbonden aan de producten die door dit merk op de markt zijn gebracht. Het gaat hierbij dan om de volgende voordelen:

  • Zowel de matrassen als de lattenbodems passen zich optimaal aan, aan de vorm van het lichaam. Dit is het gevolg van de uitstekende bridge-technologie die door de jaren heen sterk is verfijnd.
  • Er wordt door Swissflex gebruik gemaakt van zogenaamde Geltex-matrassen. Deze matrassen kenmerken zich door een goede ventilatie, een prima drukverlaging en een meer dan degelijke ondersteuning.
  • Je kan rekenen op een uitstekende Zwitserse kwaliteit en de daarbij behorende hoge afwerkingsgraad.
  • Bij de bedden van dit merk is er geen sprake van een storende middenbalk in het midden van het bed.

De bovenstaande voordelen spreken eigenlijk voor zich. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat heel wat mensen er door de jaren heen voor hebben gekozen om een bed van Swissflex in huis te halen. Zijn er dan helemaal geen nadelen verbonden aan een bed van dit merk? Eigenlijk niet. Je moet er alleen wel rekening mee houden dat een bed van Swissflex niet het goedkoopst is. De catalogusprijs voor een lattenbodem en matras van 180×200 begint dan ook vanaf ergens rond de 2.635 euro. Dat is een behoorlijk bedrag, maar je krijgt er wel een ongelofelijke kwaliteit voor in de plaats. In principe hoeft er je dan ook helemaal niets in de weg te staan om één van de bedden van dit topmerk in huis te halen, integendeel.

Maak een afspraak via Broring.com om het Swissflex bed zelf te kunnen ervaren!